Har äntligen fått besked!

I torsdags ringde äntligen vår läkare med besked från analysen av senaste biopsin. Herregud vilken lång väntan det har varit! Under nästan fyra veckor har vi undrat, funderat och främst hoppats på att resultatet skulle se bättre ut än befarat. Läkaren berättade att analysen från biopsin visade på ett oförändrat läge, ett besked som i sig inte är bra men som utifrån förutsättningarna ändå lugnade oss. 

sjukhus

Analysen visade även denna gång på att cellförändringarna är kraftiga och avancerade men till ett begränsat område. Ni som är nya här kan läsa lite mer om hur allt började HÄR. De kommer att behöva operera men inte innan förlossningen, som det fanns en misstanke om innan, utan jag kommer få en tid ungefär 8 veckor efter att Larven kommit ut för en operation. Nu har det ju gått så lång tid sedan första diskussionerna var om operation så nu har jag landat i det på ett annat sätt och Larven har blivit så stor! När de pratade med oss första gången om att operera var jag gravid i ungefär vecka 20, är i vecka 36 nu!, och de sa att det primära var att rädda mamman och barnet kom i andra hand. Fy fan, den dagen var så hemsk och den kommer jag aldrig att glömma. Nu kan vi äntligen få andas ut så här mot slutet av graviditeten och ställa in oss på att förlossningen kommer att kicka igång av sig själv och min kropp kommer att vara redo när det väl är dags för operationen. Tack alla ni som stöttat oss när det varit riktigt tungt, puss!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

8 Comments
 • Christina
  februari 18, 2018

  Bästa nyheten på länge!

  • Ida
   februari 18, 2018

   Åh eller hur! Även om nyheterna i sig inte är bra så känns det som de bästa nyheterna vi kunde fått utifrån förutsättningarna. Stor stor kram!

 • Sandra Ehrenholm
  februari 18, 2018

  Åh va härligt att ni kan fokusera nu på förlossningen, en dag i taget! Sen fokusera om på operationen, kommer gå så bra!!! Kärlek till er

  • Ida
   februari 18, 2018

   Åh tack fina! Ja nu jäklar är det 100% förlossningsfokus, bara kötta sista svängen! Stora kramar

 • Eva
  februari 18, 2018

  Skönt med besked även om de inte var av bästa sort! Kramar kramar kramar

  • Ida
   februari 18, 2018

   Ja verkligen! Och vi var så inställda på att få det här beskedet som det ”minst sämsta” så för oss blev det på något konstigt sätt ändå positivt. Så glad att låta Larven få växa på sig de sista veckorna och att få lägga undan alla jobbiga tankar en liten stund. Kramar

 • Anne Wikström
  februari 19, 2018

  Yippiiie!!!

 • Debbie
  februari 19, 2018

  Åh vad skönt att höra!! Även om det är trist med operation så är det ju mycket bättre än andra alternativ. Stor kram!

Previous
Jag har ett rykte att dementera…