Hej från Arlanda!

0

Nämen snart är det nog dags att jag skaffar mig någon form av klippkort för nu är jag tillbaka på Arlanda igen. Ska spendera veckan hemma i Skellefteå så nu sitter jag vid gate 32 och passar på att svara på mail och kommentarer från er innan det är dags att lyfta. 

thumb_IMG_8154_1024

En suddig toalettselfie från Arlanda. Idag blev det en bekväm reseoutfit, tröja från NoaNoa, jeans Weekday och skor från Reebok

thumb_IMG_8159_1024

Är på jakt efter några schyssta nagellack till sommartårna och spanade in lite olika från favoriten OPI här på Arlanda. Hade dock tänkt lägga vantarna på färgen Dulce de leche men den var tyvärr slut. Får bli en beställning på nätet nästa vecka. Eftersom jag gör naglarna på salong är jag dålig på att köpa nagellack men tårna måste snyggas till med lite ny färg så ska fylla på lackförrådet lite.

Hörs från Skelet lite senare, puss!

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *