Hemma

Posted on

Tillbaka i Stockholm efter drygt två helt fantastiska veckor uppe i norr hos min pappa i Skellefteå. Vädret har var helt gudomligt, så många av mina norrlandsvänner har varit hemma samtidigt och jag har fått så mycket härlig kvalitetstid med pappa. Den enda nackdelen är att jag har blivit så svullen om magen ha ha herregud vad det fikas uppe i norr men som jag älskar det. Pappa har ju blivit en höjdare på att baka och vi har blivit bjudna på så mycket gott vart vi än har varit så nu får det nog bli en liten fikadetox.

Elton älskar verkligen sin morfar, Skellefteå och Norrland. Pappa och Elton delar samma motorintresse och det första Elton gjorde varje morgon var att hämta sin skor, gå till ytterdörren och peka ut med orden ”brum brum”. Pappa hade tagit ner en hel del bilar från vinden som jag själv lekte med när jag var liten och Elton var så glad. En annan sak som Elton älskade med att vara uppe hos sin morfar var att få äta bär. Hallon, jordgubbar och smultron är hans favoriter och när han inte hade fullt upp att säga ”brum brum” var det orden ”nam nam” som uttalades samtidigt som han sprang till något av landen. Jag blir alltid sugen på hus när jag är hemma, så skönt att bara kunna ta morgonkoppen på bron som vi säger och enkelt med Elton att springa in och ut tillsammans. 

Men semester nu är verkligen så annorlunda mot innan man fick barn, kan inte säga att det blir avkoppling på samma sätt. Tänkte skriva ett inlägg kring det, så lycklig över Elton det förstår ni alla men det är också otroligt energikrävande många gånger. Har en plan för nästa års semester redan nu, får se om ni som har barn gjort som jag tänker. 

Nu ska jag njuta av kvällssolen på balkongen och leta nagelinspiration. Eftersom det är semestertider tänkte jag passa på att fixa naglarna nu när vi är hemma och mellanlandar men det är fortfarande så fina så det känns lite bortkastat. Däremot vet jag att om jag inte fixar dem nu så kommer de börja släppa under tiden vi är på Österlen. Ilandsproblem helt klart. Hur som helst dags att leta inspiration, lite sugen på att göra dem exakt likadana som de är nu för de är så fina men det känns samtidigt lite tråkigt. Ni har fram till klockan 10 på er imorgon att komma med ett grymt nagelförslag.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

3 Comments
Previous
En dag i Lappland