Höstens utmaning – en stilsäker föräldralediggarderob

Ni som brukar hänga här inne hos mig vet att när jag pratar, eller skriver, om kläder så brukar plaggen ofta glittra och skimra av paljetter eller guldtrådar. Mina paljetter är just nu på paus för det finns nog inga klädesplagg som känns så opraktiska att bära som föräldraledig som paljetter. Ahhh tänk en liten mjuk bebishud mot vassa paljettkanter, nej nej det går inte.

Även om de flesta gravidkilona försvunnit av amningen så kommer jag inte i alla mina gamla underdelar ännu och känner inte riktigt att jag är jag med min kropp än. Risken är stor att knapparna till mina jeans flyger all världens väg när jag sätter mig ner och nej det blir varken praktiskt, skönt eller ekonomiskt att byta knappar och det känns samtidigt så tråkigt att lägga pengar på nya byxor som jag förhoppningsvis bara kan ha en kort stund. Så där gott folk där har ni min utmaning – att hitta en snygg och skön föräldraledig look som funkar både hemma och på promenaden.

Leggings har aldrig varit min grej, även om jag i nöd sitter i ett par just nu. Det känns lite som att gå runt i långkalsonger och jag är ingen som brukar bära längre tröjor så även om det ser sjukt coolt och snyggt ut på andra får jag själv inte ihop det. Jag älskar klänningar i vanliga fall men då har vi amningen som gör det lite lätt komplicerat om klänningen inte har knappar vill säga så att det funkar att hala fram maten för Maj….

Den enda podden som jag lyssnar på är Säker stil podden, funderar på att dra iväg en lyssnarfråga till Ebba och Emilia. Snälla säg att ni också är trogna lyssnare? För mig är, förutom innehållet, rösten/ rösterna så avgörande för om jag ska orkar lyssna på en podd och Ebba och Emilia har verkligen så behagliga röster att lyssna på och det blir automatiskt knipträning för jag skrattar alltid så när jag lyssnar på dem. Tips tips för er som inte fallit dit än!

Så snälla – hit me med era bästa föräldralediga looks? Skicka gärna bilder på DM till min Instagram @idior.se

 

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Tillbaka ❤️…. tror jag