Hudkaos, tvillinglook och vardagsromantik

Posted on

De senaste dagarna har verkligen inte varit roliga, min hy har fått ett riktigt bakslag igen. Det som just nu gör den så mycket sämre är min träning och när jag svettas. Det spelar ingen roll om jag smörjer in mig med spf 50 och har keps, det är som att svetten drar igång en eksemvulkan utan stopp. Det är en sak att se ut så här men det värsta är känslan av klåda, att ansiktet brinner och när huden blir så sträv att det knappt går att le eller prata. Jag känner själv att jag blir rätt låg i humöret när det är så här och jag tänker faktiskt inte klandra mig heller för det är fasiken inte kul.

Jag har en tid hos min hudläkaren på Sophiahemmet innan semestern så får se vad hon säger men det är ingen idé att fortsätta som jag gör, det blir ingen långsiktig lösning alls. Det slog mig även att min solkräm, eller skum, som ska vara väldigt bra för just atopiker och personer med hudproblem kanske är den som är boven i dramat? Jag testade idag Eltons spf 50 från La Roche posay och smörjde in kroppen med aloe vera efter att jag hade duschat när kroppen sved. Den bästa idén som jag fått var kanske att köpa en långärmad badtröja då borde det ju skydda ännu mer. Hurra håll tummarna.

Kanske ska satsa på en sådan här hatt med… tur vi har takbox när vi ska på semester!

Annars då? Svängde förbi HM förra veckan och fyndade tre magiska klänningar på rean och bl.a. den här. Höll på att skratta ihjäl mig när min älskade vän Stina kom med en exakt likadan när vi hade grillkväll ihop i lördags. Hon hade också köpt den samma dag haha, great minde think alike eller vad brukar man säga? Tror att både jag och Stina packar ner våra blåsor när vi drar och firar midsommar ihop. Vi ska bo i en fantastisk stuga ihop under tre nätter, samma stuga som vi hyrde tillsammans förra sommaren.


Måsta avsluta med att ge Jakob cred i vardagsromantik. Han var och storhandlade i lördags och när han skulle köpa platspåsar så köpte han i pastell då han vet att jag gillar färgen mintgrönt och rosa. Haha, kanske trodde han att jag skulle gå ut med soporna oftare. Galet gulligt och tokigt. Vi avslutar så, puss!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Testing testing 1,2,3