I mitt älskade Skellefteå

Ett litet snabbt hej och glad fredagkväll från mitt älskade Skellefteå! Det blev en lite spontant inbokad resa tidigare i vecka då jag hade en enorm hemlängtan så idag bar det av med flyg norrut.

thumb_IMG_4135_1024

Är det förresten bara jag som älskar flygplatser? Det spelar ingen roll om jag ska flyga inrikes eller om jag är på väg utomlands, jag njuter alltid när jag går mellan flygplatsens gater och allt folk som är i rörelse. Tror att det helt enkelt är känslan att vara på väg som jag älskar. Har dock alltid en liten klump i magen då jag är ruskigt rädd att min väska ska skickas fel eller försvinna spårlöst.

thumb_IMG_4156_1024

Är man på en flygplats så kommer den klassiska selfiebilden knäppas förr eller senare….

thumb_IMG_4164_1024

Under kvällen var vi ute och promenerade och för min del blev det säsongspremiär för vinterjackan. Måste ändå säga att jag njöt lite när jag tog på mig jackan och den enorma kapuschongen. Det var ruskigt halt ute så jag kände mig bitvis som den berömda Bambi på hal is men höll mig på fötterna.

Imorgon har jag och mamma riktig kvalitetstid inplanerad , berättar mer imorgon! Puss på er och njut av helgen <3

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Dagens outfit