I mitt badrumsskåp

Sally Hansen nagelbandsolja

Måste tipsa er om min nya nagel- och nagelbandsolja från Sally Hansen. Det är ett helt nytt märke för mig men jag är såld! Älskar den lyxiga flaskan och den underbart lyxigt stora penseln med guldfärgad kork. Jag tycker att oljan har precis rätt konsistens och den är till min glädje nästintill doftfri.  

<br>

Jag har haft nagelförstärkning de senaste tre åren och mina egna naglar kan bli lite fnasiga och torra på baksidan när de växer ut, men den här penseln gör verkligen jobbet och kommer åt på riktigt. Priset? Ynka 99 kr på Lindex.

 

Nagelbandsolja

Grym borste med lyxig känsla- vem kan motstå detta?

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

3 Comments
 • Nadja
  december 10, 2014

  Tack för tipset! Precis vad mina torra vinternagelband behöver 🙂

 • Karin
  december 12, 2014

  Fint tips! Hoppas att den finns i Skellefteå, jag ska kolla på måndag 🙂

 • Karin
  december 12, 2014

  Fint tips! Jag ska kolla på måndag om jag kan hitta den i guldstaden 🙂

Previous
Wish list for Christmas