Instagramdate

Hej fina ni! Hann aldrig kika in igår och säga hej för både Jakob och storasyrran kom upp med flyget hit till Skellefteå. Med på flyget var förresten världens finaste förlovningsring, men mer om den glittrande godingen lite senare. Över till onsdagens Instagramdate istället!

thumb_IMG_6313_1024

Knäppte en selfie innan jag begav mig mot daten

I onsdags hade jag stämt date med Martina, en tjej som jag lärt känna på Instagram. Vi har båda vårt inredningsintresse gemensamt och jag tror att det var grunden till att vi började följa varandra för lite drygt ett år sedan. Nu var Martina i Skellefteå genom jobbet så vi passade på att ses över en drink på en pub i stan. Måste ärligt talat säga att det kändes lite pirrigt när jag satt där i baren med ett glas rött och väntade på henne. Ha ha nästan som en blinddate!

thumb_P1110631_1024

Och jag säger då det, ha ha sociala medier, så underbart! Vi hade så galet roligt och det kändes inte som en stel första date, mer som att vi hade känt varandra länge då vi satt och mer eller mindre fyllde i varandras meningar. Om inte Martina hade ett tidigt morgonmöte inplanerat så hade vi nog fortfarande suttit där och druckit bubbel ihop ha ha!

Så med detta vill jag egentligen ge sociala medier en high five och uppmana er att våga ta en fika eller drink med den där sköna Instavännen, jag tror ni kommer ha ruskigt kul!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

1 Comment
  • Martina
    februari 27, 2016

    Helt underbar beskrivning av en av de bästa dater jag varit på Tack igen, så härligt att hittat dig

Previous
En bättre onsdag