Jag behövde en paus

Livet snurrar på väldigt fort just nu och därför har jag behövt och velat lägga allt fokus på det som finns i min ”riktiga” värld. Eller ”riktiga” blir ett konstigt ordval, men ni förstår säkert vad jag menar, det som händer här och nu runt omkring mig utanför skärmarna. 

Efter att ha pausat bloggen i drygt tre veckor så inser jag ju också… att jag saknar den och jag saknar er. Det är en hårfin balansgång det där med att känna att man har tid. Det blev en stor omställning att komma tillbaka och jobba, Elton började förskolan och det blev ett nytt livspussel att få ihop. Efter att Elton har somnat ska det plockas undan, förberedas inför morgondagen, en av oss har förhoppningsvis ork trots höstmörket att träna… ja det har resulterat i att blogginläggen plötsligt dykt upp 1-2 gånger i veckan och när flowet helt plötsligt saknades försvann även glädjen i att skriva. Men… well hello I’m back!

Hösten känns alltid som den perfekta nystartsperioden i livet tycker jag och det är verkligen nystart på många håll nu. Att promenera med de vackra höstfärgerna som sällskap är terapi för själen och det om något ger ett sådant fantastiskt lugn. Jag vabbade i fredags, då Elton hade feber, och det var så underbart att stanna med vagnen när Elton sov och bara ta djupa, stillsamma, andetag. Jag ska försöka att verkligen ha ett ”må bra” tema under hösten, visst hänger ni på så peppar vi varandra?!

Jag funderar på hur jag ska lägga upp bloggen framöver, vissa särskilda dagar som jag skriver så att ni också kan förvänta er två inlägg i veckan eller köra när tillfälle ges och inte heller få dåliga samvete för det? Hoppas att ni hänger kvar och kom gärna med önskerubriker om ni har något inlägg som ni längtar efter. Saknat er <3

What do you think?

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 Comments
 • caroline
  oktober 20, 2019

  Mycket som händer är också. Är så härligt att läsa att man inte är ensam med livspussel och ekorrhjul. Försöker dock inte få det att bli något hjul. Men du fattar! Tack för att du orkar, men man ska bara hålla igång om känner att man vill. Du är grym! Kram Caroline

  • Ida
   oktober 22, 2019

   Åh du är verkligen INTE ensam, känns som ett tusenbitarspussel haha! Tack för att du kommenterar och peppar <3 Massvis med kramar, Ida

 • Lena
  oktober 20, 2019

  Håller helt med Caroline! Knappade in idior.se med ljusets hastighet – men som sagt, gör det inte till ett hjul. bara ett sånt där skönt glammigt öppet fint hjul isåfall. Men älskar att följa det du skriver ❤️

  • Ida
   oktober 22, 2019

   Åh bäst du! Jag ska försöka springa lagom fort i det glittrande hjulet 😉 Puss och kram!

 • E
  oktober 22, 2019

  Gör det som passar dig i livet, ibland ofta ibland sällan iaf jag hänger kvar.

  • Ida
   oktober 23, 2019

   Åh fina du TACK! <3 Kloka ord som vanligt, all kärlek, puss!

   • E
    oktober 25, 2019
Previous
Köttarmorgon