Jag har ett rykte att dementera…

Kommer ni ihåg det HÄR inlägget som jag skrev efter att en tjej kontaktat mig på Instagram och berättat att man inte fick ha gelénaglar vid en förlossning? Tidigare i veckan när jag var på en föreläsning inför förlossningen med BB Stockholm så passade jag på att ställa frågan. Barnmorskan, som jobbat i över 20 år, sa att det hade hon aldrig hört talas om. Hon sa att mammor väldigt ofta under förlossningen har tjusiga gelénaglar utan några som helst problem. Möjligheten att mäta puls och annat går att göra på andra sätt än via nagelbädden. Hon sa att många operationer genomförs också när kvinnan har nagelförstärkningar av olika slag så hon sa att jag kunde var helt lugn. Halleluja, prisa Gud här kommer skatteåterbäringen eller något sådant! 

86jgN%R8SrKXxpPvpmMT3g_thumb_343b

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • E
  februari 18, 2018

  Så bra! Nu behöver du inte fundera på det ngt mer utan köra på med glitternails!

  • Ida
   februari 18, 2018

   Exakt! Hrm… ska göra nya nails på torsdag. Tips på vad jag ska göra för färgkombo? Kramar

Previous
En stilfull frukost, Larven i fokus och vårtrender