Jag har hittat min brudklänning!

2Kommentarer

Hej på er finaste ni! Jag är så lycklig, det spritter liksom i hela kroppen och jag går runt med ett stort fånigt leende och kan liksom inte sluta le. Jag har äntligen hittat min brudklänning! 

thumb_P1060894_1024

Tillsammans med min älskade mamma <3

Tidigare i veckan när jag hade spontanbokat resan hem till Skellefteå ringde jag till Lina som driver vackra Ateljé i Norr. Jag undrade om det fanns möjlighet att boka tid för att prova klänningar men med anledning av att det var Alla helgona helgen skulle ateljén vara stängd.

Lina sa i nästa sekund att det är klart att jag och min mamma skulle få möjlighet att titta på klänningar ändå så hon bokade in oss för en privat öppning. Vilken otroligt underbar tjej! Så, idag hade jag och mamma lyxen att vara helt själva i butiken med förstklassig service. Jag fick prova klänningar i lugn och ro, med jazzmusik i bakgrunden och alkoholfritt bubbel i glasen.

thumb_P1060925_1024

Ateljé i Norr var första butiken som jag provade klänningar på och det var redan i somras bara någon vecka efter att Jakob hade friat. Jag har sedan dess provat klänningar i flera olika butiker i Stockholm och jag har varit lite osäker på vilken typ av klänning jag skulle vilja gifta mig i. Alla klänningar är ju så fantastiska på sitt sätt, det där med att välja klänningen är verkligen inte lätt!

För mig känns det extra roligt att jag till slut hittade min drömklänning här hemma i Skellefteå. Jag föll direkt för Linas otroligt varma och omtänksamma sätt och det lugn som man känner i hennes butik och det betyder så mycket när man ska välja brudklänning.

thumb_P1060921_1024

thumb_P1060924_1024

thumb_P1060919_1024

Det som gör mig allra lyckligast är att mamma var med mig när jag hittade klänningen, ett fantastiskt ögonblick att få dela med henne. Mammas cancer är allt annat än snäll och den nuvarande medicineringen är ruskigt tuff och tar hårt på henne, så jag är så glad att hon kunde följa med mig.

Så… vad blev det då för klänning? Vill så gärna visa er men jag tänker hålla er på halster till själva bröllopet, hur jag nu ska kunna lyckas med det. Men jag kan säga så mycket som att jag har aldrig känt mig så vacker som i denna klänning. Den är både stilig, mäktig och ja…alldeles underbar!  Till alla blivande brudar som velar i valet av klänning, ni kommer märka när ni hittar rätt. Det känns både i magen och i hjärtat <3 Puss på er och njut av helgen!

 

 

 

 

 

2 Kommentarer
 • karin
  oktober 31, 2015

  Så roligt att du hittade din klänning och att du och din mamma var tillsammans 🙂 Hoppas att hon snart får må bättre. Kram

  • Ida
   november 1, 2015

   Åh tusen tack! Känns helt magiskt <3 Att mamma var med var helt underbart. Puss och kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *