Jo det var det där med håret…

0

Det har ju varit ett himla snack från min sida när det gäller mitt hår, ha ha min svaga punkt. Jag har, tack vare min mamma, varit försedd med väldigt tjockt hår men på senare tid har jag dels tappat ganska mycket hår samt att det blivit sanslöst slitet. Jag var så nervös att Alexandra på Creative Headz skulle behöva klippa av minst 3 decimeter men hon behövde knappt ta en. Jag köpte till en inpackningsbehandling som de utför på salongen, håret blir bl.a. proppat med proteiner och boostat med en massa nyttigheter så nu känns håret så mycket bättre. Konstigt att det kan upplevas tjockare efter att det blivit kortare men de trasiga och kluvna hårtopparna gjorde nog sitt. Nu ska jag lova mitt hår att ta hand om det efter bästa förmåga, och klickade därför hem bl.a. ett nytt värmeskydd från Redken som de använder på salongen. De hade kanonpris på HÄR, dagens shoppingtips helt klart för att skydda håret vid föning, lock- och plattänger.

wcc8mi69q1ecqnczonsxag_thumb_28e5

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *