Kan jag, får jag….

8Kommentarer

Ni vet att jag inte har en helt hälsosam relation till plisserade kjolar. Jag vet liksom inte vart den här besattheten tog sin början, helt plötsligt hängde det liksom sex stycken… eller är de kanske tio nu i stort sett likadana kjolar bredvid varandra i garderoben. Eller likadan och likadana… jag försvarar mig ju konstant med att förklara att det är väldigt olika detaljer i dem. Hrm… ibland kanske jag överdriver de där en smula för att inte få allt för dåligt samvete. Men här gott folk har vi en avvikande rackare i guld! Jag har bara en guldkjol, i och för sig plisserad ha ha, men den är kort och den här är lång. Typ i alla fall. Ska jag? Kan jag? Får jag?

Skärmavbild 2017-03-20 kl. 13.02.05

Skärmavbild 2017-03-20 kl. 13.02.33

Lämnar helt enkelt över beslutet till er men skynda svara för den är på rea, en bra anledning till att jag borde köpa den. Svara hiss eller diss bland kommentarerna så ser vi vilken sida som vinner. PS: Jag älskar kjolar, guld och eh… tycker att jag förtjänar den så säg hiss är ni snälla!

8 Kommentarer
 • Emma Lidman
  mars 20, 2017

  Diss
  Någon måtta får det vara

  • Ida
   mars 20, 2017

   Ha, ha, ha! Tack för ett ärligt svar…. även om det inte riktigt var det jag hoppades på. Puss!

 • Vickan
  mars 20, 2017

  Hiss x 1000

 • Soffipropp
  mars 20, 2017

  Hiss!

 • Ansgar
  mars 20, 2017

  Haha, tro inte att jag har missat den klassiska Tova-repliken ala Trolltider! Kan jag? Får jag? HAR DU? 😉 Garanterat bara jag som noterat detta inser jag… // Ansgar

 • Jessica G
  mars 20, 2017

  Hiss!

 • Tina Johansson
  mars 21, 2017

  Hiss 🙂

  • Ida
   mars 27, 2017

   Gissa vad jag gjorde …. He he snart på bloggen ;).

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *