Längtan efter vår

Posted on

Igår svängde jag och mamma förbi en blomsterbutik hemma som nyöppnat efter ha varit stängd under några år. Älskar känslan av att komma in i en stor blomsterbutik där det känns som ett enda stort växthus. Var tvungen att ta några mobilbilder på ögongodiset.

thumb_IMG_6855_1024

Vad säger ni om de här blomsterarrangemangen?

thumb_IMG_6863_1024

thumb_IMG_6859_1024

Efter påsken är tanken att jag ska åka ner till Stockholm igen. Det första jag ska göra är att ta bilen till Plantagen och fylla upp lägenheten med massa vackra blommor. Är dessutom så otroligt sugen på att börja planera hur balkongen ska se ut i år, kanske lite tidigt men det är ju alltid lika roligt att planera. Hur tänker ni kring er balkong eller uteplats i år?

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • Denise
  mars 23, 2016

  Åh jag vill också sätta igång med balkongen! Planen är att man faktiskt ska vilja hänga där. Vill riva bort golvet och göra ny trall. Fixa en bänk längs ena kortsidan. Inte blommor som bara dör. Inga kuddar som inte har någonstans att ta vägen när det är skitväder. Blir en utmaning att få det mysigt..

  • Ida
   mars 23, 2016

   Ja tänk så mycket enklare det hade varit om man skulle ha en helt regnfri sommar! Att ta in dynorna till loungesoffan är alltid lika jobbigt….orkar ju heller aldrig gå upp med dem på vinden så då ligger de där på vardagsrumsgolvet haha. Jag vill ha en hel oas på balkongen, längtar efter att få sätta igång. Kram

Previous
By request- så stylar du dina hängselbyxor