Låt oss tala om ögonbryn!

0

Ögonbryn, älskade och hatade ögonbryn! Jag älskar verkligen ett par perfekt plockade ögonbryn gärna i modell större, riktig dregelvarning på det! Mina ögonbryn har dock alltid växt väldigt olika, de börjar liksom på olika ställen och formen har aldrig gått att få jämn. Att jag plockade sönder mina ögonbryn i högstadiet har väl kanske inte underlättat direkt.

En sak som jag verkligen tycker illa om på morgonen är att försöka få ordning på brynen, alltid lika frustrerande och en ren chansning. Ibland blir de helt okej och ibland ett ojämnt kaos! Började redan för två år sedan, när jag träffade världens finaste Gissell för första gången, att på allvar  fundera på att göra något åt dem och nu ska det bli av!

340819d2ff4738a26cc52cab94113530_980x0_c_85_ns_v4

Ett par snygga ögonbryn gör verkligen så mycket för utseendet!

Jag träffade som sagt Gissell första gången för nästan två år sedan när hon hyrde in sig på en salong på gatan där jag bor. Behövde hitta en ny tjej att göra naglarna hos och med Gissell var det kärlek vid första ögonkastet.

Jag började redan då att fundera på att låta henne göra mina ögonbryn men jag kan vara en fruktansvärt velig person ibland ha ha.  Så här två år senare blir det dock äntligen av, den 4 februari är det mina bryn som ska få sig en omgång. Åhh vad jag längtar!

IMG_7127

Vad säger ni om resultaten här på bilderna? Gissells verk så klart! Älskar hennes noggrannhet och att hon verkligen ser vilken form man passar i. Tänk att få vakna upp till perfekta ögonbryn!!! Himmelriket!

Skärmavbild 2016-01-17 kl. 15.57.06

Skärmavbild 2016-01-17 kl. 16.06.33

Men visst… smakar det så kostar det, drygt 4000 kr men det kommer vara så värt det. Väntetiden är förresten nästan 14 månader så är ni sugna på snygga bryn boka en tid redan nu!

Och när vi ändå är inne på ögonbryn…

celebrity-earrings-eyebrows-eyes-Favim.com-2775826

Rihanna och Beyoncé är två av mina stora ögonbrynsidoler. Ha ha ja visst har ni också det? Så sjukt snygga bryn! Hittade förresten en grym ögonbrynstutorial här!

beyonce_smile_face_lips_hair_5905_1024x1024

 

 

 

 

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *