Lycklig och lättad!

Idag, så mycket tidigare än väntat, kom svaret på senaste cellprovet som jag tog på Karolinska sjukhuset i Huddinge för knappt två veckor sedan. Till min enorma lycka och lättnad så påvisades inga cellförändringar och testerna såg som det uttrycktes ”normala” ut. Jag har verkligen försökt koppla bort alla tankar på det här sedan provtagningen gjordes men det har varit svårt och oron och ”tänk om” tankarna har många gånger kommit till mig på kvällen. Imorgon blir det till att fira på något sätt, och som ni säkert förstår blir klädkoden glitter! Fira med mig och glittra imorgon och alla andra dagar med!

 

 

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

4 Comments
 • Eva
  januari 21, 2019

  Åh vad härliga news! Grattis eller vad man ska säga! Kram

  • Ida
   januari 22, 2019

   Åh TACK! Och stort tack för ditt stöd och pepp under livets ups and downs <3 Kramar i massor

 • Hanna
  januari 22, 2019

  Grattis! Så fin tröja! Vart kommer den ifrån?

  • Ida
   januari 22, 2019

   Tack snälla <3 Från Soaked in luxury, hittade den på Åhlens rea så skynda fynda! Kramar

Previous
2019 är året då jag satsar på mig själv