Lysande idéer

0

Först måste jag säga tusen tack för era kommentarer både här och på Instagram. Blir så glad att ni uppskattade inlägget från Formexmässan. Som jag skrev igår så fanns det otroligt mycket fina lampor så här kommer några av gobitarna som man kunde spana in.

Lampor inspiration Formex

Lampor inspiration Formex

Trenden kring marmor och mässing har spridit sig allt starkare till lampavdelningen. Godingarna ovan kommer från underbara Watt och Veke som inte bara hade en fantastiskt vacker monter utan  även grymt trevlig personal.

Formex lampor inredningDanska H. Skjalm rockade både mässing och marmor. Deras bordslampa i mässing fotades flitigt och fick många trånande blickar på sig.

Lampor inspiration inredning Formex

Lampor inspiration inredning Formex

Den här läckerbiten från Globen lighting förtjänar nästan ett eget inlägg! Jag har inte riktigt fallit för koppartrenden, är ju däremot en sucker för mässing, men den här pärlan kan jag inte motstå. Hade väldigt gärna fått hänga hemma hos mig.

Lampor inspiration inredning Formex

Hos Bloomingville fanns det många godbitar, bland annat dessa två som visar att ibland är det enkla det bästa.

Lampor inspiration inredning Formex

Hos fantastiska Oscar & Clothilde hittade man deras O Collection. Lyx och hemtrevnad i ett. Enligt mig den bästa montern på mässan- fantastisk personal tillsammans med en inredning som överträffade allt annat. Världsklass!

Formex lampor inredning

Vita Eos – redan en klassiker och en stor favorit hos många. En fluffigare och mysigare lampa får man leta länge efter.

Formex lampor inredning

A.B Strömshaga bjöd på en massa läckerheter,  band annat dessa godingar ovan. Älskar den mossgröna färgen till mässingen.

 

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *