Lyxiga nyheter hos Dunbutiken

0

Idag har jag varit förbi hos min sambo Jakob och Zackes butik Dunbutiken och känt på deras nya lyxiga sortiment från Gant och Värnamo of Sweden. Jag längtar verkligen efter hösten då jag ska lägga ner all min lediga tid på att sprida en lyxig hotellkänsla över vårt sovrum.

IMG_1963

IMG_1979

IMG_1970

IMG_1933Dunbutiken har utökat sitt sortiment med bl.a. magiskt mjuka handdukar från Gant, klar vardagslyx!

IMG_1936I butiken hittar ni Klintas lyxiga och användbara massageljus som även fungerar som handkräm, helt fantastiska! Hos Dunbutiken hittar du dem i två olika storlekar samt i en rad fantastiska dofter.

Dunbutiken hittar ni på nätet samt på Grev Turegatan 24, Stockholm där ni gärna kan avnjuta en  kopp kaffe och klämma på lyxiga täcken. Pssst! Glöm inte att hälsa från mig genom att uppge rabattkoden idior i butiken eller i webbshoppen för att få 15% rabatt. Koden gäller endast på varor till ordinarie pris och i en vecka framöver.

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *