Make a statement

0

I lördags svängde jag förbi Zanzlöza Zmycken och föll pladask för den här jättepjäsen som jag mer än gärna skulle vilja se runt min hals. Ett sådant här smycke tycker jag faktiskt är galet praktiskt och användbart, lyfter vilken vardagsoutfit som helst och dina enkla toppar och t-shirtar kommer se allt annat än vardagliga ut. Föll för ett flerfärgat och ett i klassiskt kristallfärgat… hrm… ska jag eller ska jag inte….

nlznCatBTSOrtOlqXW8Xmw_thumb_2f24

ePZo1NE8SdyJd2KLJ4biAw_thumb_2f2d

I lördags på dan hade jag för ovanlighetens skull rakt hår, eller lite infönade toppar, men eftersom det regnade ute så blev det spikrakt. Huvvaligen vad jag misstrivs med rakt hår, det är verkligen inte jag. Apropå håret så måste jag boka in en ny tid hos frisören för slingor och klippning. Tips på bra frisörer?

OQYUM+RcSyK2OyMckiIaPQ_thumb_2f23

JNEESlW1QcmaX4Wku+xFbg_thumb_2f22

rDGEkDthQ1SS1oEB2%vMwA_thumb_2f26

EYrgTdX6Q5uQgvW4VOPUYg_thumb_2f25

 

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *