Make a statement

2Kommentarer

Om det är någonting som jag älskar så är det saker som står ut- som glittrar och som får ta plats. Det kan mycket väl vara därför som jag är så otroligt förtjust i alla dessa statementhalsband som butikerna svämmar över av. Pssst! Det bästa är att du kan få ett riktigt lyxigt halsband strax över hundralappen.

 

Halsband Statement

En av mina favoriter hittade jag på Primark i London, under hundralappen!

LYX

Ett lyxigare alternativ, men som kräver betydligt mer i plånboken, är dom glamourösa halsbanden från Shourouk- enligt mig den okrönta mästarinnan på just statmenthalsband. I Stockholm hittar du märket hos Stockholm Market.

Shourouk statementhalsbandHalsband från Shourouk

BUDGET

En nästan minst lika mäktig pjäs hittar du på vårt alltid lika älskade HM.

HMHalsband från HM

 ♥ ♥ ♥

2 Kommentarer
 • karin
  december 16, 2014

  Nu har jag köpt oljan och ska testa 🙂 Hon i kassan på Lindex sa att den är riktigt bra!

  • Ida
   december 16, 2014

   Åh vad roligt Karin! Håller tummarna att du blir lika nöjd som jag! Kramar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *