Med flyget till värmen

0

Hej fina! Idag tog jag flyget upp till värmen… ha ha inte så ofta som man kan säga så när man kliver ombord på flyget till Skellefteå vintertid. För att citera en liten grabb som klev av planet före mig på norrländsk mark ”Men det är ju jättevarmt här”. Ja… jämför man med den 18 minusgraderna i Stockholm så kändes ju -6 grader som rena rama sommarvärmen. 

thumb_IMG_5430_1024

Är det -18 ute så gäller det att pälsa på sig, även på fötterna. Därför var mina Uggs det självklara valet på fossingarna. Körde min hängselbrallor med en underbart skön tröja från Uniqlo under och nyfixade naglar, bästa!

thumb_IMG_5438_1024

thumb_IMG_5437_1024

Hade såklart bokat bästa platsen! Även om jag inte har monsterlånga ben så älskar jag att få njuta av extra benutrymme när jag flyger. Passade på att lyssna på ett avsnitt av Bröllopspodden och Säker Stil uppe i luften. Tack förresten för era poddtips, kom gärna med fler!

thumb_IMG_5443_1024

När jag klev av planet stod pappa i sedvanlig ordning och vinkade vid fönstret <3 Bästa! Så mysigt att åka hem i världens vinterväder och få mötas i dörren av mamma och världens största kram. Älskar att vara hemma!

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *