Middagshäng med Lovisa och John

Idag blev det en favorit i repris på Gute Bar och Grill men denna gång tillsammans med min fina vän John och hans flickvän Lovisa. Även den här gången blev det en burgare för mig, och det går inte att beskriva med ord hur god denna skapelse är utan den måste helt enkelt upplevas.

Ava ZêrPassande nog visade det sig att månadens öl var gudomligt goda Ava Zêr som min och Jakobs vän Herdi är en av personerna bakom. En lyxigt god öl som passar perfekt för sena sommarkvällar, går att beställa hos Systembolaget.

Ava Zêr

Gute Grill

Gute Grill

Gute

Idior Dessa två sötisar är så himla fina ihop

LovisaLovisa och jag är lika blom- och inredningstokiga och jag ser framemot att få se deras lägenhet som de precis har köpt.

VänskapTillsammans med min fina vän John

Nu måste jag börja packa, flyget till London för mig och Jakob går redan klockan 07 på morgonen, sov gott fina ni!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • karin
  juni 17, 2015

  Snygg tröja!!

  • Ida
   juni 20, 2015

   Tack fina du Karin!

Previous
Dom perfekta shortsen