Min helg i Skellefteå

1

Hej vänner! Unnade mig en sovmorgon idag och sitter här med mitt morgonkaffe och njuter. Så fort jag klev upp hoppade jag i träningskläderna för att undvika att skjuta på träningen. Blir ett styrkepass på gymmet med fokus på armar, mage och rygg men först ska ni få se min helg i bilder.

thumb_img_1884_1024

Dagens outfit tidigt på Arlanda i fredags morse. Min favoritsjal från Emma Fällman, som dessutom är en Skelleftetjej från grunden!, fick följa med på min Louisbag. Sjalen har jag fått i present från min fina vän Sanna <3. thumb_img_1896_1024

Vädret i Skellefteå var lika grått som i Stockholm men så mycket kärlek så det kändes som att det var strålande sol.

På fredagen åkte vi till min farbror och hans fina fru Marie i Piteå där vi blev bortskämda med sanslöst god mat och fantastiskt sällskap. Förhoppningsvis hinner jag träffa dem snart igen då de ska bege sig söderut i början av december. thumb_p2890175_1024

I lördags körde jag en copy paste på en tidigare outfit under veckan. Min kappa från Zara känns än så länge som höstens bästa köp med delad första plats tillsammans med mina stövlar som ni ser på bilden, kommer från Nilssons. Till detta bar jag kjol från KappAhl som jag köpte förra året, topp från Uniqlo, bälte Moschino och väska från Mulberry.

thumb_p2890168_1024

Älskar höstens färger, finare bakgrunder är svåra att hitta. 

Vad gjorde vi lördag? Köpte med mig en bukett med blommor och en flaska bubbel till Lina på Ateljé i Norr som ”tack för all hjälp och för att du är så underbar”. Världens finaste Lina <3 Åh, hon ska tyvärr stänga ner sin bröllopsbutik och ge sig ut i nya projekt. Så bor ni i norr och går i bröllopstankar så skynda dit då hon just nu har utförsäljning!

Efter besöket hos Lina kilade jag, pappa och Jakob tvärs över gatan till en bekant till familjen tillika en f.d. arbetskollega till pappa som bjöd på fantastiskt god marängtårta med hallon, mums! Är det något som jag gillar så är det just marängtårta och hallon, så gott! Hos Anders och hans fru började AIK laddningen inför kvällens match men tyvärr räckte inte ens det för en vinst.

thumb_img_1940_1024

Så här laddad såg jag ut på Instastories i första perioden som var helt galet bra…

thumb_img_1938_1024

Klacken var minst lika laddad och jag älskar ”Hata (Björk)Löven” flaggan ha han. Ni som är Skelleftebor förstår! Ha ha!

thumb_img_1937_1024

En selfie med världens bästa pappa <3.

thumb_img_1935_1024

La liga – Jag, pappa och Jakob! Observera min grymma halsduk som hängt med i många år!

Försökte vara i ”nuet” så mycket som möjligt i helgen så kameran fick mest ligga på hyllan, det behövs sådana helger också. Det som ni inte fått se på bild är blanda annat allt gott som vi fikat, åh pappa är grym på att baka! Förut var det nästan alltid mamma som bakade men det visar sig ju nu att pappa är sanslöst duktig på det. Hans äppelpaj går inte av för hackor kan jag lova!

Vi har så klart även varit mycket hos mamma och gjort höstfint på hennes grav. Det var första gången som jag såg hennes gravsten på riktigt, den kom för någon vecka sedan. Den är så otroligt fin men det var obeskrivligt tufft att se den. Det blir så definitivt på nytt, alla sådan här praktiska saker gör också så ont i hjärtat. Ibland får jag för mig att det bara är en ond dröm och att hon snart kommer tillbaka men att faktiskt se hennes gravsten blir liksom ett slag i bröstet att det är det här som är verkligt. Jag sorterade även lite av hennes kläder och då brast det helt. Tungt, tufft och kärleksfullt på samma gång. Går inte att beskriva den känslan i kroppen och hjärtat. Saknar henne så. Även om det gör så ont så är jag ändå så glad och tacksam för att det finns en plats som är hennes som vi kan besöka, ta hand om och visa vår kärlek till.

Den här veckan kommer förresten att fortsätta i familjens tecken då jag, Jakob och min bästa vän Nadja åker till storasyrran i London på torsdag. Då vankas det 35-års fest och även förlovningsfest för Tom har friat till min älskade storasyster!!! Guess what- vi ska även kika på brudklänningar! Åhhh jag är så lycklig för deras skull! <3

Hoppas att ni har haft en lika fin helg som jag <3. Nu är det dags att knata iväg till gymmet, later!

 

1 Kommentar
  • Maria
    oktober 24, 2016

    Mysiga höstbilder. Heja Skellefte!
    Kram!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *