Mitt älskade Skellefteå

2Kommentarer

Hej på er från norr denna gång! Jag och Jakob har verkligen gått all in när det gäller att åka bil under semestern så vi har bilat upp till mina föräldrar och mitt älskade Skellefteå. Här lyser solen som vanligt och det är så otroligt härligt att vara hemma.

Skellefteå

Skellefteå

Skellefteå

SkellefteåIgår cyklade vi längs älven och idag blev det en löptur istället, så otroligt vackert!

Skellefteå

SkellefteåDen här bilden tog min älskade mamma på mig imorse bredvid ”min” pionbuske, så sa mamma alltid till mig när jag var liten, att den var min. Jag har älskat pioner sedan jag var riktigt liten och vill gärna ha pioner i min brudbukett.

Idag har vi varit och spanat in två olika platser där vi eventuellt kommer ha vår bröllopsfest. Vi är sugna på ett bröllop här uppe i Skellefteå men det är lite svårare att hitta bra festlokaler. Har ni bra tips på lokaler till bröllop, i Skellefteå eller i Stockholm, tipsa gärna i kommentarsfältet.

2 Kommentarer
 • karin
  juli 21, 2015

  Maskinhuset i sävenäs! Finns på Facebook!

  • Ida
   juli 23, 2015

   Tusen tack för förslaget Karin! Vi har varit där tidigare i veckan och kikat och är helt klart ett alternativ. Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *