Möte med prästen, generalrepetition och sminkkonsultation

Posted on

Vilken otroligt känslofylld dag det har varit idag. Morgonen började med smink- och hårkonsultation med My som ska sminka och fixa håret på både mig och tärnorna på bröllopsdagen. Efter att ha testat en del känns det som att vi kom fram till en Ida 2.0, ha ha. Jag bär inte så mycket smink till vardags och vill känna mig som mig själv men lite extra piffad så klart. Känns som att vi kom fram till ett bra slutresultat så jag känner mig lugn inför bröllopet. 

thumb_P1130116_1024

Efter att ha testat smink och hår mötte vi upp fina Johan och Cissi och deras lilla busfrö Olivia på lunch. Sedan bar det iväg till kyrkan där vår vigsel kommer äga rum för att möta upp vår präst. Mötet med prästen, att få öva på vigseln, sitta ner och prata tillsammans och även att få berätta för prästen om min älskade mamma, gissa om jag har gråtit idag. Vår präst känns verkligen helt underbar! Fantastisk humor, inkännande och han lyssnade verkligen på våra idéer och var öppen för dem så allt känns verkligen helt underbart. Nu vill jag bara att det ska vara den 10 augusti så att vi får kicka igång vår efterlängtade bröllopsdag.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • Eva
  juli 25, 2016

  Hej Ida! Om ni inte redan bokat fotograf vill jag tipsa om Kristin photography i Eskilstuna. Hittas enkelt på Google. Kramar.

 • Maria
  juli 25, 2016

  Kärlek, kärlek, kärlek.
  Jakop hjärta Ida.
  Ida hjärta Jakob.
  Sant!

  Vad fina ni är!
  Nu närmar ni trolovade er den vackraste dagen i livet och vi alla bröllopsgäster börjar känna av att det kittlas och luften dallrar av kärlek.

Previous
Att inte tåla solen