My D&G snow boots

0

Hej på er från ett galet snöigt Falun! När jag gick mot tunnelbanan imorse öste ett inte så lockande snöblandat regn ner över Stockholm men här i Falun har snön faktiskt hunnit lägga sig. Vi har hängt i backen, lekt ute på gården och även bakat en läskig Halloweentårta, mums! Tack vare mina övergrymma D&G snow boots, som jag fick i present av storasyrran för något år sedan, är jag inte sen på att ge mig ut i kylan.

thumb_p2890421_1024

thumb_p2890424_1024Min systerdotter Ella är min personliga frisör när jag hälsar på och så här såg min hårlook ut tidigare idag.
thumb_p2890414_1024

thumb_p2890422_1024

Inte lätt för syrran Anna att knäppa några bilder utan bästa kidsen runt fötterna. Åhh de är så underbara bästa Ella och Julia!

Nu är Anna och hennes man i full fart med att natta barnen sen väntar systermys och ännu en läskigt god bit tårta, hörs imorgon!

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *