Naglar, Vuitton, blomstershopping och en massa dun

Hej fina ni! Idag har jag varit ledig så har passat på att uträtta lite ärenden så här mitt i veckan. Började på salong G Nails där Monica fixade mina naglar. 

P1100034

Den här gången föll valet på en hallonröd färg och sedan penslade Monica på ett fantastiskt glitter och skimmer på några utvalda naglar.

thumb_IMG_4272_1024

Efter att naglarna var på sin plats så tog jag tuben in till stan. Svängde förbi HM på Hamngatan för att se om det fanns några rester kvar från Balmains kollektion. Det hängde kvar några få ströplagg men inget som  lockade stort. Min bästa vän Nadja satt redo framför datorn vid tiosnåret i hopp om att lägga vantarna på några plagg som vi hade spanat in men HMs hemsida kraschade inte helt oväntat.

Skuttade vidare till Louis Vuitton där jag skulle hämta en axelrem som jag hade beställt. Passade även på att tråna efter deras koffertar eller varför inte ett par nya moon boots till vintern?

thumb_IMG_4276_1024

thumb_P1100007_1024

Kolla in alla täcken i bakgrunden! Lagret hos Dunbutiken växer för fullt och grabbarna är redo inför julruschen.

Efter Vuitton blev det lunchdate med Jakob på Dunbutiken. Han såg klart orolig ut när jag kom in med en stor Vuittonpåse ha ha. Tyvärr innehöll den inte någon ny väskan utan min nya axelrem och en ny fet kartong.

Jag tycker att Vuittons kartonger eller snarare lådor är så otroligt snygga inredningsdetaljer och locket på min stora kartong har spruckit efter att Jakob tyckt att den passat bättre som fotstöd. Pratade med en av de söta tjejerna där som var så gullig och skickade med en ny stor låda till mig <3.

thumb_P1070001_1024

Efter lunchen blev det promenad med Quincy och blomstershopping.

thumb_P1080001_1024

thumb_P1100003_1024

Innan jag begav mig hemåt kikade jag förbi Dunbutiken igen och alla nyheter. De har fått in så fina plädar som den här übervarma saken från Høie. Håll förresten utkik på bloggen och mitt Instagramkonto (idior.se) då en tävling i samarbete med Dunbutiken kommer dyka upp inom kort.

thumb_P1100012_1024

thumb_P1100013_1024

När jag kom hem var det bara att börja pyssla med blommorna och försöka hitta rätt vaser till dem. Är det något som jag har i överflöd så är det vaser, älskar vaser!

thumb_P1100016_1024

thumb_P1100018_1024

thumb_P1100019_1024

thumb_P1100023_1024

Tycker att det är så vackert med gröna växter, blad och kvistar. Sparade några stjälkar som blev över och placerade ut dem i mindre vaser, perfekt för badrum och sängbord.

Nu ska jag packa upp resväskan sedan Skelleftetrippen som jag inte har hunnit ta tag i <3.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Save the date…