När en dålig dag vänder

0

Imorse vaknade jag och Jakob av att båda hade glömt att köpa frukost, låt mig säga att det blev en ytterst spartansk frulle med en glutenfri hårdmacka och två koppar kaffe med knappt någon mjölk alls. Till råga på allt hade en av mina helt nya naglar gått av i gelén under kvällen. På väg till sjukgymnastiken började jag tänka så mycket på mamma, vilket så klart gör mig glad, men som ni säkert också förstår är så förbannat tungt. Jag hatar att bli påmind att jag inte kan ringa henne, att hon inte kan ge mig en kram längre när jag är ledsen eller skratta med mig när jag är glad. Det var bara att samla ihop mig och kötta på med Janne på rehabcentret där jag går. Eftersom Mall och Scandinavia ligger precis bredvid sjukgymnastiken ”råkade” jag visst smita in där på vägen hem. Vet inte om det kallas för tröstshopping men oj vad glitter kan göra en mörk dag skinande igen.

P2910450

P2910448

P2910447

P2910444

P2910442

P2910440

P2910438

Nu är ni säkert många som undrar men herregud har inte kvinnan något annat än glitter i sin garderob och ja ni… typ inte ha ha! Men visst är det roligare men skinande material, glittrande paljetter och satintyger än en mörk bomullströja?! Hör och häpna så fick faktiskt en svart kjol följa med hem idag, men den har satindetaljer och var så otroligt fin annars har jag faktiskt tänkt köpa mindre mörka kläder och främst satsa på sådan som gör mig glad för visst är det tanken med det vi bär i slutändan att det ska få oss att le och sträcka på oss lite extra. Puss på er och hoppas att ni får en fin dag!

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *