När energin är låg

Posted on

Idag har jag varit så fruktansvärt trött och jag hade helst gått och lagt mig för flera timmar sedan. Det bästa sättet för mig att samla ny energi här uppe i norr är att gå eller springa längs älven. Naturen är så vacker och det är nästan terapeutiskt. Ni som följer mig på Snap Chat (missidior) får se lite rörliga bilder med världens vackraste natur.

thumb_P1120681_1024

Vissa dagar är det rejält tempo runt älven med en peppande podd som gäller men vissa dagar när orken är borta blir det en slow walk med naturen som musik i öronen.  Idag blir det löpning och ännu ett avslutande dopp i Falkan!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

1 Comment
  • Karin
    juni 2, 2016

    Det är verkligen galet vackert längs med älven! Kram på dig

Previous
En svullen fejja