När livet känns fantastiskt

Posted on

Stod precis och diskade undan kvällens middag och kände ”livet är fantastiskt”. Skönt att känna så i denna knäppa coronatid när inget riktigt är som förr. Vad fick då denna dag att vara så fantastisk? Eftersom jag inte hade lämning idag så kom jag iväg till jobbet tidigt och hann socialisera med två grannar vid återvinningen redan klockan 06:40. Skön känsla! Eftersom jag inte tog några bilder idag så får det här inlägget prydas med bilder från exakt ett år sedan, då var det en självklarhet att busa med ens familj som här med moster Lena. Ahhhh vad jag saknar dem!

Efter att returen var slängd väntade en rolig arbetsdag som kan sammanfattas med bra möten, fantastiskt roliga kollegor som gör att jag skrattar galet mycket om dagarna, lunch utomhus samt att jag hann med att ta ut min friskvårdstimme. Det har blivit väldigt lite vanlig gymtid de senaste månaderna och jag kör nästan bara utomhusträning så det var så roligt att få pumpa på med hantlar och kötta både armar, axlar och rumpa.

Vad gjorde sedan att resten av kvällen hade solsken runt sig? Jo dels kom det naturlig sol från himmlen och det pumpades 90-talsmusik i bilen så köerna gjorde ingenting. När jag kom fram till förskolan satt vi kvar med Eltons bästis och åt frukost. Sedan promenerade vi till stranden där det var vattenbus och sandbygge.Det är så fantastiskt att se Elton när han är inne i en lek som han blir så glad av och hur han söker ögonkontakt med andra när han är stolt över något som han har gjort, som idag när han tyckte att han lyckades kasta sanden extra långt med spaden ut i vattnet. Elton är som sin mamma och gillar att bada med kläderna på så det var en rätt blöt kille även om han bara skulle leka. När vi kom hem lagade jag korvstroganoff och sedan blev det läggningen utan bok och bara mys. Både jag och Elton somnade och jag vaknade såhär en och en halv timme senare med just känslan. Livet är underbart. Tror jag avslutar kvällen med en skål popcorn bara för att toppa känslan. Sov gott babes!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

2 Comments
 • Julia aka svägerskan
  maj 26, 2020

  Åh gulle dig! Solstrålen!

  • Ida
   maj 28, 2020

   <3 Kärlek

Previous
En bubblande helg som går till historien