New in

2Kommentarer

Idag har vi firat lillasyrrans födelsedag lite i förskott och när jag var och kikade på födelsedagspresent till henne blev det även lite nytt till mig och min garderob. Ni som följer mig på Snap, sök på missidior så hittar ni mig!, har redan sett mitt senaste fynd- en fantastisk skjorta med lite härliga detaljer. 

thumb_IMG_7884_1024

thumb_IMG_7887_1024

Skjortan är längre både fram och bak men tyget är så härligt tunt så den är enkel att stoppa innanför en kjol eller ett par brallor. Älskar ”slagen” som den har vid ärmslutet, vilket gör den mer dressad. Tror även att den skulle vara grymt snygg på beachen, till min vita baddräkt till exempel.

En annan sak som fick följa med mig hem var en klänning med bara axlar, supersomrig! Visar den till veckan då jag hoppas få inviga den i ett soligt Stockholm. Åker nämligen ner några dagar för att åka upp igen i slutet av nästa vecka.

thumb_IMG_7883_1024

Hoppas ni har en fantastisk helg!

2 Kommentarer
 • Sofia
  maj 9, 2016

  Asså älskar ärmarna 🙂

  • Ida
   maj 15, 2016

   Tusen tack! <3 Kramar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *