Norrlänningarna som blev stockholmare

Posted on

Just nu sitter jag med mina nyfixade naglar och smattrar på datorns tangenter i hopp om att hinna få till ett blogginlägg medan nattningen pågår i rummet bredvid. Det är verkligen så svårt att få till ett inlägg när Elton är vaken dels för att jag vill ge honom min uppmärksamhet och för att han helt enkelt tar den annars haha, en av Eltons vanligaste repliker är nog ”Mammmaaaa bygga!!!”. Morgon inleddes som alltid med att bygga Lego vilket Elton älskar och sedan bar det iväg mot korvgrillning, motorer, fårklippning och bus!När jag lade ut på Instastory imorse så trodde jag faktiskt att jag skulle få klippa fåren men det visade sig att mina vänner hade en riktig fårfrisör på plats. Jag fick nöja mig med en plats på läktaren och kanske var väl det lika bra, hornen hos baggen var inte att leka med!

Efter att vi hade beskådat de nya lite mer kortklippta frisyrerna hos fåren så blev det korvgrillning och till Eltons stora förtjusning fanns det också en hel del fordon att upptäcka. Elton brukar i vanliga fall bara vilja stå bredvid olika fordon och titta och brukar bli väldigt tveksam när det handlar om att faktiskt kliva in i dem, men idag var det inget som stoppade honom.

Högst upp på listan för dagen blev nog grävskopan, traktorn och kompisen Saga som han inte släppte med blicken många sekunder. Åh vad jag är lycklig att hela norrlandsgänget tidigt blev stockholmsgänget! Jag flyttade ner från norrland 2007 och sedan kom tjejerna ned en efter en och de insåg att utbudet av det mesta även männen var bättre här (sorry norrlandsboysen) så det blev kvar och till det säger vi skål och trevlig kväll!

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Påsken 2020 – Konstig men trevlig