Off the wall

0

Jag och min sambo har bott i vår lägenhet i snart ett år och om det är någonting som vi har haft svårt att enas om så är det vad som ska hänga på väggarna. Nu ska dessa två pärlor äntligen hängas upp!

 

Lisa Love

Den här fantastiska tavlan fick jag i födelsedagspresent av min fina vän Lisa Love för några år sedan.  Det är en av de finaste presenterna som jag någonsin fått.  Hon är en otroligt duktig fotograf och bildbehandlare- sen är hon dessutom fantastiskt omtänksam och en ruskigt cool tjej!

Helmut Newton

Den här rackaren köpte jag på Fotografiska för inte allt för längesedan. Det här är en riktigt favorit av Helmut Newton som jag bara älskar!

Tavla Cy TwomblyNäst på tur kan bli denna skapelse från Cy Twombly som säljs på Moderna Museet. Tänk er den här med en fet guldram. Älskart! Vad hänger på era väggar?

♥♥♥

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *