One step forward…

Minns ni Paula Abduls låt Opposites attract? ”…. two steps forward two steps back” ha ha visst känns hälsoläget lite så just nu? Eller jag ska verkligen INTE klaga, både jag och Jakobs har hållit oss helt friska och Elton har bara haft en rinnig näsa och lite hosta. Igår gick Elton till förskolan efter att ha varit hemma i två veckor med pusslande om att jobba hemifrån varannan dag, det blev dock en kort dag då pedagogerna ringde och berättade att han hostade efter att han vaknat efter vilan. Elton hade blivit så ledsen när Jakob hämtade honom och pratade om sina ”kompisar”, åh han måste ha saknat dem så.

Jag och en nyvaken plutt när vi grillade utomhus i söndags

Efter att Jakob hade hämtat honom hostade han inget mer och han har varit helt frisk utan hosta eller bråkig näsa senaste 4 dagarna så hoppas att allt är som vanligt idag. I all röra så är det lätt att bli stressad över allt som man hade planterat in men som man fått stryka, det mesta jobbrelaterat. Jag tänkte därför lyfta tre saker som jag är tacksam för:

1. Tid Både jag och Jakob har fått spendera så mycket extratid med Elton. När man jobbar blir det inte så många timmar som man får tillsammans så jag är så tacksam för all kärlek vi har fått och gett de här dagarna vi har varit hemma.

2. Naturen Lyckan över att ha naturen precis runt hörnet är helt fantastisk och något som njuter av varje dag. Vi har en badstrand bara ett stenkast från oss där vi lekar och matar fåglar, skog och äng där vi letar djur och fikar mellis och inte att förglömma badbryggan!

3. Coop Alltså man måste ändå säga halleluja för att ha en matbutik 30 sekunder från lägenheten. Snacka om det har underlättat när man inte är så sugen på stora matbutiker.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Bloggen 2.0