Ont i nacken och frukost på sängen

0

Strosar fortfarande runt här hemma i myskäder och med mina Flattered på fötterna. Gjorde illa nacken på jobbet igår så går runt stel som ett kylskåp här hemma. Blev även ett besök på akuten igår eftermiddag men eftersom inget verkar vara brutet så är det värktabletter och värmedyna som gäller. 

P1060596

Jakob var så gullig och serverade frukost på sängen och sedan har jag fortsatt pimpla kaffe. Vår Moccamaster är verkligen magisk och jag njuter av kaffet så mycket mer sedan den blev en del av vårt kök.

Ikväll väntar fest med jobbet så försöker smörja nacken som aldrig förr och plocka och dona här hemma så att den inte blir alltför stel men det är svårt  när man har så förbaskat ont. Jag är en envis rackare och det krävs mer än en stel nacke för att stoppa mig!

P1060590

P1060591

 

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *