Oscars 2015 Bäst klädda

Orkade inte hålla mig vaken till Oscarsgalan igår så jag var otroligt spänd och förväntansfull när jag vaknade. Några riktiga fullträffar bjöd röda mattan på men tyvärr lite för många säkra kort. Stilrent, javisst, men på Oscarsgalan föredrar jag att kändisarna lever efter mottot ”more is more”.

 

lupita-nyongo-oscars-2015 dressJag säger bara ”wow”! En riktig vinnare på röda mattan var Lupita Nyong´o. Hon bar en underbar klänning signerad stilrena Calvin Klein collection. Stilren men med en rejäl tvist som utmärkte sig rejält.

lupita-nyongo-oscars-2015

Enligt mig drog Lupita hem full pott även förra året. En riktig drömklänning som hade alla rätt! Kommentarer överflödiga.

lupita-nyongo-2014

 

Vad hade röda mattan annars att bjuda på? En otroligt glammig och urringad Jennifer Lopez drog som vanligt blickarna till sig, denna gång i en klänning signerad Elie Saab. Jag älskar färgen på klänningen, detaljerna och att den ”tar plats” bland den andra lite mer sobra valen. Lite föööör urringad kan jag tycka men med den kroppen så kommer L Jo undan med allt.

 

Oscars JLO

jennifer-lopez oscarsÄlskar valet av accessoarerna och frisyren. Oklanderligt!

Något som jag faktiskt gillade var ”rött på rött” det vill säga röd klänning på röda mattan. Tycker att översnygga Rosamund Pike, som jag för övrigt älskade i Gone Girl, ägde röda mattan. Älskar snittet på klänning, galet elegant upptill, getingmidjan fick sig en ytterligare (i och för sig helt onödig)  hjälp på traven. Vem får ta åt sig äran för klänningen? Givenchy

87th Academy Awards, Oscars, Arrivals, Los Angeles, America - 22 Feb 2015

Bottennappet?

87th Academy Awards, Oscars, Arrivals, Los Angeles, America - 22 Feb 2015

Förlåt Lady Gaga, jag älskar dig, men kunde du inte ha lämnat diskhandskarna hemma bara för en kväll?

Vilken var er favorit på galan?

 

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
I mitt badrumsskåp