Oväntad egen tid på hästryggen!

2Kommentarer

Full fart uppe i norr så jag har inte hunnit kika in och säga hej till er som jag tänkt. I måndags blev det till exempel en något oväntad dag från tidig morgon till sen kväll. Vi åkte till pappas stuga som han har i byn där han är uppvuxen utanför Arvidsjaur. I byn bredvid har världens gulligaste par från Schweiz flytta in för att starta en resort. I byn finns det bara en som bor så gissa om det var smått oväntat. Oväntat var också att jag skulle få den lyxigaste och lyckligaste egna tiden jag kunnat tänka mig, på hästryggen!

4dWMRSyWQxuXXb7pI9h56Q_thumb_390c

Antiallergiprojektet fortsätter!

När jag var lite red jag på ridskola, tror att jag red i runt 5-6 år eller så. Tillslut så blev allergin mot pälsdjur och hö alldeles för jobbig så jag fick helt enkelt tacka för mig. Doften av hö, stall, häst… åh den bästa doften jag vet! Jag fick i present av Jakob för säkert drygt 8 år sedan att åka och rida med min storasyster i Tyresö men sedan dess har jag inte ridit. Pappa som hade träffat på Markus och Aline, därav namnet på resorten ”Malin resort”,  berättande att de var ett otroligt trevligt par. Vi gled oannonserat upp på gården där paret höll på att fixa för fullt och de mötte oss med öppna armar. Visade oss runt, bjöd på fika och när vi hade tänkt åka vidare för att fiska frågade Aline mig om jag ville följa med och rida. Lycka!

Xh2T5gAaQGmDbAjSxjPouw_thumb_391b

TNuUcxYqS6CxpqBl2QbkKg_thumb_3910 Perfekt att jag och Aline hade samma storlek, så vips var jag klädd för hästryggen!

Lr9xtSBuq3jctotQCDA_thumb_391a

Ni kan inte ana hur glad jag blev, det hade räckt med att få borsta hästarna för att göra min dag. Men det blev mer än så, en ridtur i skogen, travande längs vägen där vi tidigare alltid åkte på klassiska bilturen med min farfars Amazon när han levde för att sedan avsluta med att galoppera fram och tillbaka på deras äng. Elton sov som en stock i bärselen hos Jakob och jag fick verkligen njuta av egen tid när den är som allra bäst! Tack Aline för att du gjorde min dag <3.

2 Kommentarer
 • Nellie
  augusti 22, 2018

  Åh så roligt! Det där är terapi på högsta nivå! 🙂

  • Ida
   augusti 23, 2018

   Men verkligen! Åh vill rida igen så fort jag bara kan! Stor kram, Ida

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *