Overnight oats

2Kommentarer

Det sista som jag tänker på innan jag går och lägger mig är nästan alltid frukost. Frukost, frukost, frukost… dagens bästa måltid! Idag testade jag den nya trendfrullen Overnight oats, det vill säga havregryn som fått götta till sig under natten. Innan jag gick och lade mig igår så blandade jag 1 dl osötad mandelmjök med 1 dl glutenfritt havregryn, och sedan lite kanel på det. I morse tog jag fram blandningen, skar upp bananer och toppade med hallon som Jakobs mamma plockat på deras landsställe och jordnötssmör som pricken öve i:et. 

JW14rfCxRfC4mvbxzcYOng_thumb_3214

MVyKI4N5R5ODcYSaQRBCrw_thumb_3213

Nästa gång tror jag att jag ska slänga på lite chiafrön också, tror konsistensen blir ännu bättre då.

xNG1wpzWRx+bV1exrxuioA_thumb_3211

Porslin från Rörstrand, Filippa K och Gense, ni hittar allt HÄR!

wLC7u3BgRDCWtYjqTtzCSA_thumb_320c

Börjat se programmet ”Vem bor här?” som jag helt hade glöm bort, så otroligt mysigt! Undra om man lätt hade kunnat gissa att jag bor i vår lägenhet… tror nog det. En ledig dag med långsam frukost i soffan är ju bara en helt underbar start på dagen.

f4GJBNLYSCi9h9YesijA3A_thumb_320b

2 Kommentarer
  • Ida
    april 20, 2017

    Jag brukar göra med vanlig mjölk plus 1 msk chiafrön. Det blir väldigt gott.

    • Ida
      april 20, 2017

      Jag har precis gjort en laddning inför morgondagens frukost och den här gången får chiafrönen hänga med! Kramar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *