P A U S

10Kommentarer

Det är både med sorg och någon form av lättnad som jag skriver det här inlägget. Jag har beslutat mig för att ta en rejäl paus från mina social medier som tidigare gett mig så mycket energi men som i dagsläget ger det motsatta. Mina social medier har gjort att jag träffat underbara människor både på riktigt och i cybervärlden som jag både har fått inspirera och inspirerats av. Ni har även stöttat och gett mig tröst i samband med min mammas sjukdom och hennes bortgång i juni förra året.

Jag har delat med mig av både det jag älskar; familj, vänner, glitter, mässing och eh.. plisserade kjolar var det bland annat… Jag har även berättat om min sorg, kampen om att få ihop vardagen när hjärtat håller på att brista gång på gång. Ni har även följt med mig i bröllopsplanerna och när vi väl skred fram till altaret under förra sommaren.

unspecified

Just nu känns det som att mina sociala medier är en kärleksrelation som om än något hastigt kan tyckas fått sig ett slut, eller i alla fall en paus. Men sanningen är nog den som även i många kärleksrelationer att det legat och pyrt men man har krampaktigt kämpat sig fast även om man egentligen har känt att det riktiga har varit att släppa taget redan tidigare.
Jag har ett heltidsjobb som även det tar mycket tid och jag har många gånger kämpat med ett dåligt samvete att jag varken haft ork eller ibland vilja att uppdatera utan bara få vara. Så det är det jag ska göra, bara vara om än fortfarande i glitter, lockat hår (stackars hår skulle behöva få lite vila det med) och med svensk hiphop i öronen.
En anledning till att jag tagit steget, som det faktiskt känns som att jag gör, är att mammas födelsedag, morsdag och årsdag närmar sig. Jag måste försöka ladda all energi som jag kan för att få mina dagar att gå ihop för det är rent ut sagt helvetes jobbigt just nu. Jag har en begränsad energi och ork som är så mycket mindre än innan, även om det kanske inte är alltid något som jag visar. Den orken behåller jag till mina nära och kära och om kameran får följa med så blir det som minne och inget annat.
Ett stort tack till alla er som lämnat kommentarer här och på Instagram under de år vi hängt ihop. Särskilt här måste jag säga, blogginlägg utan kommentar har känts som att jag sitter och pratar med mig själv och det har varit så kul att få respons från er.
Hoppas inte att ni blir besvikna om jag mitt i allt fetångrar mig och kommer tillbaka men just nu behöver jag en rejäl P A U S.
Puss, Ida

3

Foto Linnea Ahlden

10 Kommentarer
 • Eva
  april 25, 2017

  Ida! Du och jag är bara cybervänner men har delat dina innersta djupa tankar och känslor . Vi möttes av en slump jag inte minns men jag har varit djupt berörd och känt med dig och lärt mig av det trots att jag är äldre än du. Vi har oxå skojat och delat glada stunder på IG och DM där. Jag har försökt att stötta med ord från mitt hjärta och känt att du uppskattat det. Jag önskar dig allt gott framöver och hoppas du finner kraft och glädje och lycka . Många kramar E

 • Ida
  april 25, 2017

  Kommer sakna dig, fina Ida! Jag förstår att en paus är välbehövlig, du behöver få bearbeta allt som har hänt och sociala medier kommer alltid ta mycket energi!
  Ta hand om dig, och se till att samla all energi till rätt håll, dvs dina nära och kära. Det är trots allt de som är viktigast i nuläget!

  Puss på dig och hoppas på att du snart kan glittra lika mycket på insidan som på utsidan! ❤️

 • Denise
  april 25, 2017

  Ta hand om dig, vi finns här och läser när du kommer tillbaka ❤️

 • Johanna WWW.modemamma.com
  april 25, 2017

  Massa kärlek och kramar till dig!
  Ett klokt och sunt beslut, instagram-låtsas-världen 😉 finns kvar den dagen du vill komma tillbaka. Sociala medier tar mycket energi, jag förstår dig helt och hållet.

  All kärlek till dig!
  Kramar Johanna

 • Sofia
  april 26, 2017

  ❤️❤️❤️

 • Maria
  maj 7, 2017

  Ida! Tack för allt du skrivit och delat med dig till oss.
  Nu får du tid för eget skrivande, en framtida bok kanske?
  Och vem vet, en dag är du tillbaka med bloggen och nya påhitt.
  Allt det bästa till dig! Massor av kramar!

 • Amanda Larsson
  maj 16, 2017

  Åh fina fina Ida va ledsen ja blir att höra att du mår såhär. Du är så klok som väljer att ta de lungt och framför allt ta hand om dig själv. Det är de bästa du kan göra. Hoppas hoppas att det med tiden känns lite lättare för dig och skickar all kärlek ♡ kram fina //Amandajewelry

 • Johanna
  maj 20, 2017

  Kram fina du Och ta hand om dej!

 • Frida G Svensson
  juli 3, 2017

  jag tycker du gör helt rätt. Hälsan är viktigast! Däremot av egoistiska skäl tycker jag det är trist eftersom jag precis hittat hit och verkligen gillade det!
  http://www.fridagsvensson.se

 • sofia
  augusti 22, 2017

  Ljuvliga bilder! Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *