Pastell- och sockerdrömmar

Posted on

Hoppas att ni är mätta och belåtna efter lunchen annars kommer ni få sockercraving deluxe när ni kikar på de här magiska dessertbordsbilderna. Ska på allvar ta tag i dessertfrågan nu inför bröllopet och jag ska ta hjälp av bröllopsplaneringens bästa vän- Google! Hur överlevde man innan Google fanns i ens liv?! Har dessutom några samtal som jag hade tänkt ringa idag men min whiskeystämma gör sig inge vidare i telefonen idag så jag får attackera mailboxen istället.

886083H8MJ_wedding-candy-bar_1024x768

wedding-dessert-table-signs

chick-great-gatsby-wedding-inspiration-24

Har tyvärr inga bildkällor då jag sparade ner bilderna för ganska länge sedan. Men hojta gärna till om ni vet vart de kommer från.

 

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
Storhandling under tystnad, glitterbrallor och Frans