Pastell- och sockerdrömmar

0

Hoppas att ni är mätta och belåtna efter lunchen annars kommer ni få sockercraving deluxe när ni kikar på de här magiska dessertbordsbilderna. Ska på allvar ta tag i dessertfrågan nu inför bröllopet och jag ska ta hjälp av bröllopsplaneringens bästa vän- Google! Hur överlevde man innan Google fanns i ens liv?! Har dessutom några samtal som jag hade tänkt ringa idag men min whiskeystämma gör sig inge vidare i telefonen idag så jag får attackera mailboxen istället.

886083H8MJ_wedding-candy-bar_1024x768

wedding-dessert-table-signs

chick-great-gatsby-wedding-inspiration-24

Har tyvärr inga bildkällor då jag sparade ner bilderna för ganska länge sedan. Men hojta gärna till om ni vet vart de kommer från.

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *