Pom & Flora

2Kommentarer

Hej vänner! Åh, hur snabbt gick egentligen förra veckan, någon mer än mig som inte riktigt hann greppa hur fort tiden gick? Den här veckan ser jag så sanslöst mycket framemot, förutom en otroligt rolig grej som händer imorgon, så kommer min fina vän Lina på besök till helgen och även storasyrran, hennes blivande man Tom och hans föräldrar. Just det, Formexmässan händer ju också i veckan och då har jag en date med fina Kim. Sa jag förresten att det vankades 30 års fest till helgen dessutom? Woho vilken kalasvecka! Men nu skulle jag ju egentligen prata om Pom & Flora så häng med!

Ku0BrJPmTOeDpmvtPCWb0g_thumb_2baf

Jag och Nadja laddade upp rejält inför vår shoppingtur i lördags med en brakfrulle på Pom & Flora. Skyller på den goda glutenfria mackan med avokado och ägg samt på deras bananasplit att shoppingturen gick lite överfarligt bra.

lsvuR7JrRxuNRZ5yUq53MQ_thumb_2bb2

I+kerj9EQiu+UA2circVsg_thumb_2bb3

Jag är i vanliga fall inte särskilt förtjust i kokos men till den här kombon, mumma!

5Jxz9YAMTDizij0UYtoVaQ_thumb_2bb6

iQJi6ve1Qhmte%LbEjqqhA_thumb_2bb4

Här har ni mig i lördags, klädd i min nya tröja från Boomerang och världens finaste halsband som tillhört min mamma. Älskar att bära mammas smycken, känns fint <3. Har ju förresten glömt att prata om mitt hår, blev så nöjd med färgen hos bästa Creative Headz.

qcA+Jo58RMGzdiYpGj3RtQ_thumb_2bae

Här är min andra hälft ha ha, Nadja är liksom en del av min familj! Idag är det dessutom precis 10 år sedan vi flyttade till Stockholm och blev BFFs, måste firas!
Bpl0EGitRlGjeLeNsxtAXA_thumb_2bb0

Älskar Pom & Floras koncept med frukost all day long, frukost är ju faktiskt det bästa som finns om ni frågar mig. Hade kunnat avverka alla mina måltider här, inte helt fel med de Instagramvänliga uppläggen och tallrikarna heller.

2 Kommentarer
 • Viktoria w
  januari 17, 2017

  Du är ju för snygg! Sjukt kul med bröllopspodden, ska lyssna när den kommer ut :)!

  Måste ju besöka pom n flora ser jag! Mums!

  Kram på dig fina Ida!

  • Ida
   januari 17, 2017

   Men tusen tack fina du för dina gulliga ord <3. Känns pirrigt ha ha, att höra sin egen röst är ju aldrig en hit men får ta det hihi. Hojtar till när den finns ute att lyssna på. Pom och Flora - oh yes! Ett måste! Puss

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *