Säker stil på gymmet

0

På väg till gymmet lyssnade jag på Ebba och Emilias podd Säker stil som handlade om Säker stil på gymmet. Vad säger ni om säker gymstil? Jag kan säga att det jag inte tycker är säker stil på gymmet är killar i linne och när personer gapigt, nästan skrikande, berättar om att de blivit smittade med könssjukdomar…. ja det levererades idag på gymmet. Suck.

thumb_IMG_6515_1024

Dagens outfit på gymmet – mitt hallonröda linne från Nike, brallor Casall och skor från Asics

thumb_IMG_6516_1024

… och ryggsäck från Converse.

Jag skulle köra på min rehabövning som blev big failure. Den kändes inte alls bra, jag fick inte till den och ja den var tråkig. Så…. jag drevs till hantlarna istället. Ahhh precis det jag inte skulle göra MEN jag körde lättare än vanligt och lyssnade på vilka övningar som inte funkade. Körde även intervaller på löpbandet och gissa om jag kände mig mör efteråt. Pjuh!

thumb_IMG_6518_1024

thumb_IMG_6521_1024

Köttade på med foamrollern både över lår och rygg. Alltså smärtan som den ger….ahhh den går inte av för hackor. Men jag tror verkligen att den hjälper så det är bara att fortsätta. Känner mig alltid taggad efter ett bra träningspass och det känns skönt att ha laddat med ett träningskort som jag kan nyttja under mars medan jag har Satskortet vilande i Sthlm. Njut av helgen bästa ni <3.

 

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *