Sammanfattning av graviditeten hos barnmorskan

2Kommentarer

Idag var vi på besök hos barnmorskan, ett av de allra sista besöken! Kerstin, som världens mest fantastiska barnmorska heter, tog blodprov, mätte magen, lyssnade på Larvens hjärtljud och kände vid Larvens huvud som placerat sig väldigt långt ner nu. Allt såg kanonbra ut! Idag var det även dags för Kerstin att skriva ner en sammanfattning över vår graviditet tillsammans med oss, tänk att snart är vår älskade busunge äntligen här!

QVZecc7aSe6zaI6QwymB9Q_thumb_34e0

iARpRatjS9KDOsEonZf1ww_thumb_34e7

Jakob kommer verkligen att bli världens bästa pappa! Han har följt med på varje besök till barnmorskan och det är så underbart att mötas av varandras leenden och lycka när vi lyssnar på Larvens snabba hjärtljud.
Wg8t5q5wTE6esWjUtQ1Lqw_thumb_34e4

Hos Kerstin pratade vi även om förlossningsbrevet som är färdigskrivet och nedpackat i en (!) av förlossningsväskorna. Det ser lite ut som att vi packat för en två veckors utomlandsvistelse men med tanke på att jag aldrig varit en hejare på att packa så är jag inte särskilt förvånad… I vårt brev har jag bland annat skrivet om min syn på smärtlindring, mina önskemål kring barnmorskans förhållningssätt och vad som är viktigt för oss. Det känns skönt att ha fått sätta ord på det som vi i alla fall just nu tycker känns extra viktigt. I brev har jag även skrivit om mamma, att det finns en risk att det blir väldigt känslomässigt för mig under förlossningen men jag vet att mamma kommer finnas med mig från himlen.

2 Kommentarer
 • E
  februari 28, 2018

  Vilka härliga bilder på dig! Rena fotomodellen!

  • Ida
   mars 3, 2018

   Ha ha men åhh tack fina! <3 Kramar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *