Sannas och kvällsshopping

0

Igår träffade jag upp Nadja för en mysig middag och häng på stan. Vi käkade på restaurang Sannas som ligger på Östermalmstorg, helt fantastiskt gott. Både jag och Nadja beställde in rödingen till varmrätt, den var helt magisk. Det var premiär för mig på Sannas och jag älskade atmosfären, de avslappnade stämningen, mässingen, marmorn och den galet trevliga personalen.

Sannas röding

NAdjaMitt fantastiskt fina sällskap som jag alltid har så vansinnigt roligt tillsammans med. Satt och drömde oss bort och pratade resor, vi är så galet sugna på att dra iväg till New York tillsammans igen.

IdiorDrog på mig hängselbyxorna igår, mina nya favoriter. Dom är seriöst de mjukaste jag någonsin har haft på mig och det behövde med tanke på allt gott som vi åt.

Sannas

SannasVi avslutade middagen med att avnjuta dessa godingar tillsammans med en härlig champagne. Nämnde jag att vi var något mätta när vi gick därifrån?

SturegallerianEfter middagen gick vi vidare till Sturegallerian då de hade kvällsöppet med en massa roliga erbjudanden, bubbel och annat trevligt. Jag lämnade något oklart Sturegallerian med en träningsoutfit i form av en onepiece från Casall. Smygpostade en bild på Instagram igår, fler bilder kommer ha ha den är helt sanslös och jag bara älskar den!

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *