Sätt dina kläder i fokus

0

Jag har länge funderat på vad vi ska göra med vårt sovrum. Det känns som att det helt enkelt är något som fattas och jag tror minsann att en klädställning kommer göra susen! Oftast tycker jag att det är brist på tyger som är problemet när ett rum känns för kallt och varför inte slå två flugor i en smäll. Med en klädställning blir rummet ombonat och du får möjlighet att njuta av dina vackraste plagg även när de hänger på galgen. 

hängare ikea

Hittade den här härliga bilden i ett gammalt reportage från Residence. Älskar kombination med det stilrena svarta tillsammans med det pråligt guldiga.

Ikea

Ett bra budgetval är den här klädställningen från Ikea som blir din för under hundralappen.

40813004009

En dyrare men ack så snygg klädställning är den här godingen från Asplunds designad av Broberg och Ridderstråle. Älskar de rundade kanterna och marmorplattan i botten. En perfekt plats att ställa finskorna eller designerväskan på.

img_7495light_84707898

Jag tycker att det är snyggt att låda klädställningen få sällskap av vackra förvaringslådor och dina tjusigaste klackar. Med ett gäng modetidningar genomtänkt placerade bredvid kan ditt sovrum lätt misstas för en stylists ateljé.

Miljo_GL101-GL104-GL102_vit_vitgaller55192f8443b93-1600x2400

Drömmen hade såklart varit den här lyxiga pjäsen från Skellefteåföretaget Resize Design. Hade den här godbiten stått i vårt sovrum hade jag valt att ha mässing på sidorna som går att välja till. Magiskt vacker! Än så länge så får jag glädjas över de snygga pelarhyllorna när jag är i killens butik.

 

 

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *