Scented candles

0

En sak som jag verkligen älskar är lyxiga doftljus som sprider en känsla av en överdådig hotellsvit fast hemma i lägenheten. Tror allt att mina vänner snappat upp hur mycket jag gillar doftljus för jag fick ett helt gäng igår och även underbara doftpinnar. Visst är det något speciellt att få tända ett lyxigt doftljus och bara insupa känslan, livskvalitet helt klart. Nu ska jag krypa ner i badet… undrar vilket ljus jag ska inviga. Har förresten ett underbart från Diptyque också som jag fick av storasyrran i julklapp och det har jag faktiskt inte invigt ännu. Hade tänkt ta en löptur efter min och Stinas barnvagnspromenad men jag gick hem och åt tårta. Äsch det är ju en ny dag imorgon!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2ea3

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2ea0

Maik och Dessan kom med ett sanslöst vackert ljus från Voluspa med doften ”Prosecco Bellini” jo man tackar ja! Fick doften ”Champagne” av Jakob på Alla hjärtans dag så det verkar inte råda några tveksamheter om vad jag föredrar i glas heller. Förresten… tulpanerna som jag fick av Dessa redan förra helgen har slagit någon form av växtrekord, de är helt sanslösa!UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2ea1Stina och Calle kom med ett underbart doftljus från Anna Ekre som är en helt ny ”person” för mig, älskar att hitta nya favoriter!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2e8f

Deras tulpanbukett var också helt sanslöst vacker!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2e98

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2e99

Jakobs mamma gav som vanligt sanslöst många paket, hon är som en riktig jultomte fast året runt. I ett av paketen låg den här presentboxen från Lustgård med både doftljus och doftpinnar.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2ece

Nä nu kallar badet och lite egen tid med Spotifys daily mix!

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *