See you soon London!

3Kommentarer

På torsdag tar jag, Jakob och Nadja flyget över till London och min systers 35års fest! Nu visar det sig att det blir någon form av Halloweentema på festen så jag ska möta upp Nadja på Buttericks om dryga timmen för att köpa lite grejer till vår outfit. Åh älskar temafester, synd att de dyker upp alltför sällan tycker jag. Kanske får styra upp en egen i februari när jag fyller år… vi får se! 

London

Lagerfeldt

Liberty

London

Här inne bor min syster, åh älskar den här byggnaden som ligger precis vid Themsen. Det är lite oklart när jag ska hinna packa dock… full fart och jag är knappt hemma innan flyget går. I värsta fall få jag åka med en tom resväska och köpa nytt där, så svårare problem har man väl haft ;).

 

3 Kommentarer
 • Maria
  oktober 26, 2016

  Ha så super kul i London!!!!!!!!

 • Lena
  oktober 26, 2016

  Ah vad jag langtar! Fatta sa skoj!! 😀 😀 😀

  • Ida
   oktober 31, 2016

   Tänk att vi tog oss iväg och sååå kul!!!! Ha ha kan inte smälta allt! Kramar i massor <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *