Septemberdopp, sätta mål i livet och shopping med flaggan i topp

Är sommaren förbi? Vare sig den är det eller inte så är vattnet fortfarande varmt och badsäsongen är långt ifrån över! Idag slängde jag mig i med kläderna på efter att jag hade bränt av ett fyspass. Insett att det är smartast att bada påklädd efter att jag tidigare gjort misstaget att försöka krångla på ett par snortighta tights på blöta ben. Resultatet har då varit att jag fått gå hem med rumpan bar i för små trosor på offentlig gata, alternativet att gå hem i blöta kläder kändes mycket mer lockande idag. Idén om att ta med en handduk till badet har aldrig slagit mig… 

Annars då? Sitter och klurar på mina mål i livet, inte helt lätt att få ner dem på pränt tycker jag. Jakob överraskade mig häromdagen med en present under kudden, en ”self journal” där man specificerar sina mål och vägen dit. Jakob har gått in i en ”Jakob 2.0” period eller den hade han tidigare så nu är det nog mer en 3.0 som han har tänkt, alltså en bättre version av sig själv typ. Jag är långt ifrån 3.0 ha ha så får börja med ”Ida 1,5”.

Boken verkar rätt avancerad då det följer med en instruktionsbok till samtliga delar, jag som alltid hoppar över instruktionsboken. Men Ida 1,5 måste nog ögna igenom den lite snabbt iallafall. Är ni duktiga på att sätta upp mål i livet?

Elton fortsätter avancera snabbare än både jag och Jakob tillsammans. Idag blev det premiär med egen kundvagn, liten börjar bli stor. En liten bit själv blev det i iallafall i affären tills han bröt ihop vid fruktavdelningen för att vi inte riktigt förstod varandra och han fick hoppa upp i en större kundvagn med en banan i handen. Vår glada kille har varit lite konstapel lipsill idag, många nya intryck i veckan tror jag och kanske en tand på gång. Nu blir det kvällste och ett avsnitt av nya ”The Hills”. Lite iqbefriad tv tycker jag att man får unna sig även om man vill bli en bättre version av sig själv.

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

5 Comments
 • Tess
  september 6, 2019

  Å jag fick ”Min framtid på 3 minuter” av Ludde… för över ett år sen, MEN tror du jag skrivit ngt o den? Nej, för jag väntar liksom på ”rätta” läget. När jag har fullt med energi, tid och inspiration. Helt ärligt, med våra två vildingar så existerar inte den tiden på kvällarna hehe. Men tror det ligger ngt i det där att jag inte börjat, viljan att göra ”rätt”, ha kontroll. Vilket nog borde vara mitt närmaste mål i livet, att släppa det.

  Men alltså du, vi måste boka in drinkkväll. Ska bara landa i jobb och rutiner först

  • Ida
   september 13, 2019

   Jakob är i full gång med boken men jag blev lite stressad och slog bakut häromdagen även om jag VET att den är klok…. För mycket som snurrar i huvudet och vet inte vart jag ska börja men det är kanske då den behövs som bäst? Kanske kan klura på våra mål över en drink eller två? Puss

 • Lena
  september 6, 2019

  3.0

 • E
  september 7, 2019

  IQ befriad tv det är ju det bästa!

  • Ida
   september 13, 2019

   Haha visst är det, ibland är det bara ett måste! Stor kram, Ida

Previous
Bästa tipset för hur du viker dina kläder i garderoben