Silverjacka, tycker-synd-om-mig-själv-blommor & popcornmiddag

0

Idag har huvudet varit riktigt tungt och näsan har inte alls velat samarbeta. Vill inte bli sjuk! Ska på middag på fredag, spa på lördag, brunch söndag och åker dessutom ner till Växjö då för en utbildning så har verkligen inte tid eller lust att bli sängliggande. Försökte liva upp dagen med min silverjacka idag, älskar att den går att använda och inte blev för varm direkt jag fick hem den. Körde en svart utställd satikjol till det med mina YEAH skor på fossingarna, en grym kombo tycker jag.

z2fJTRSiNTD4yQJ2dsw_thumb_30ff

fKhlUxshQbGWdlWdBjr14Q_thumb_30fdPå vägen hem från jobbet tyckte jag att jag var värd lite nya snittblommor. Svängde förbi blomståndet vid St. Eriksplan och köpte en tulpanbukett med de där blå blommorna som ni ser till vänster, vad de kan tänkas heta. Till det blev det eukalyptus och någon annan form av grönt, det där med blomnamn och växter hör inte till min starka sida.

QSVfkkUETuu32hV%I5VHGw_thumb_3103

Dagens outfit!

7z71yOb6S42esVqrDCRfiw_thumb_3108

Hur underbara är inte de här tulpanerna?! Ser ut som att de är gjorda av tyg! En helt underbar färg dessutom, åh vad den här buketten gör mig glad. En annan sak som gjorde mig glad var den här popcornskålen som jag vräkte i mig när jag kom hem vid middagstid tillsammans med ett avsnitt av den norska versionen av Gifta vid första ögonkastet. Sedan sov jag som en stock i tre timmar tills Jakob kom hem och lagade indiskt till oss. Nu är jag så trött igen och ska lägga mig på riktigt, kanske ska köra en sväng med min Nose buddy först, har ni testat?

Inga kommentarer ännu

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *