Självförtroendeboost

Posted on

I tisdag gjorde jag någonting som jag bävat lite för och som har hämmat mig i min vardag och det är att köra bil ensam med Elton. Nu när jag själv har barn så förstår jag vänner som dragit sig för att göra det men jag är så himla glad och stolt att jag tog tjuren vid hornen tidigare i veckan och gav mig iväg till Jakobs kusin i Täby.

1JvfmT4HTviItGjZC1IYEQ_thumb_36d4

Jag och Jakobs kusin Jossan är båda mammalediga och hade bestämt att ses i tisdags men när hon frågade om jag ville komma ut till dem i Täby blev jag frusterad på mig själv när jag kände att jag höll på att säga nej av rädsla. Elton är verkligen det dyrbaraste jag har och jag vet hur många opålitliga människor det finns  i trafiken så dels har det varit en faktor till att jag dragit mig från att köra själv men också för att då finns ingen som kan sitta bak med honom om han blir ledsen och se till att han inte blir bländad av solen. Hur som helst så gav jag mig iväg sjungandes i bilen, mest för att lugna mig själv tror jag då Elton sov mestadels av tiden. Han började dock vråla på rejält när vi var vid Norra länken vilket gjorde att jag fick hjärnsläpp och tog avfarten mot Lidingö istället för Norrtälje men efter en liten lätt omväg kom vi på rätt spår igen och vi kunde njuta av en underbart mysig dag.

BEoS7oHGTYCiwDaR0+g7PQ_thumb_36d1

Världens finaste Jossan! Älskar verkligen Jakobs kusiner, de är helt underbara.
LEg6S3PST9eU5bh2UihmEg_thumb_36d3

Apropå det här med sol i bilen… Vi har köpt solskydd som man fäster bak på rutorna men jag tycker inte att de har hjälpt helt. När jag såg Jossans babyskydd till deras son upptäckte jag att deras hade ett solskydd och Jossan var helt övertygad om att vi hade ett med men jag kikade och kunde inte se något. När jag kom hem googlade jag och mycket riktigt fanns det ett inbyggt solskydd på Maxi Cosyn gömt inne i den bakom ryggstödet, inte helt enkelt att hitta men halleluja vilken skillnad för Elton nu med solen och även för oss. Tidigare har jag suttit bak, Jakob ryms inte med sin långa ben i baksätet på vår Lexus, och hållit för hans ansikte när solen bländat och det har varit rätt meckigt. Älskar när vissa saker bara helt plötsligt löser sig!

pNONPR26T0ebeyrNAVlSJw_thumb_36d2

Berätta vad du tycker

E-postadressen publiceras inte.

No Comments Yet.

Previous
En kväll på akuten